Големият мач за титлата в Световния боксов съвет (WBC) между Дионтей Уайлдър

...
Големият мач за титлата в Световния боксов съвет (WBC) между Дионтей Уайлдър
Коментари Харесай

Уайлдър vs Фюри: Кой ще обере лъвския пай?

Големият мач за купата в Световния боксов съвет (WBC) между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри наближава. Двамата през вчерашния ден едвам не се сбиха на последната конференция, а през днешния ден е ред за кантара . Това съобщи редакторът на  Gol.bg  Веселин Коларов в предаването  " Бизнес старт "  по  Bloomberg TV Bulgaria  с водещ Христо Николов.

Сблъсъкът в Лос Анджелис ще се състои в ранните часове на неделя, като за боксьорите са планувани огромни възнаграждения. " Първоначалното беше оповестено, че двамата ще вземат идентични суми. Но по неофициална информация наградният фонд за Уайлдър е 14 млн. $ без полагащата му се част от пей пър вю продажбите ", изясни гостът.

Той сподели още, че Фюри самичък е оповестил какъв брой ще прибере от мача. " 10 млн. $. Той разкри сумата, тъй като даде обещание да я подари на бедните и да построи домове за бездомните. Шапки долу пред Циганския барон, в случай че в действителност го направи ", съобщи Коларов.

Той добави още, че двамата боксьори не познават усета на загубата и спечелилият най-вероятно ще се изправи против Антъни Джошуа в сплотяващ мач за купите в тежка категория. " Последният безспорен първенец в бокса е Ленъкс Люис през 2002 година "    



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР